27 oktober 2015

Nyheter från Styrelsen

Nu börjar hösten komma på allvar och en lång och härlig odlingssäsong går mot sitt slut. Vi hoppas att ni har kunnat njuta av den fantastiska sensommaren som gjort årets odlingssäsong ovanligt lång. Det milda vädret gör att det ännu går bra att höstgräva. I väntan på vintervilan är det bra att passa på att rensa bort tomma jordsäckar och gamla plankor eftersom mördarsniglarna trivs och frodas under dessa.

Söndag den 8 november kommer styrelsen att göra en höstvandring för att se om lotterna brukas enlig föreningens stadgar och ordningsregler.

Kösituationen För närvarande står 25 personer i kö. Vi uppmanar därför er som vet med er att ni inte vill ha kvar er lott nästa säsong att höra av er till styrelsen/köansvarig, så att andra kan få chansen att börja odla i vår.

Årsmöte Preliminärt datum för årsmötet är måndag den 29 februari, kl 18:30. Information om lokal och mer detaljer om mötet kommer i kallelsen.


Styrelsen Är du intresserad av en plats i styrelsen skicka en intresseanmälan till tunabergarnas@gmail.com Bland annat söks till våren en köansvarig.